fredag 5 augusti 2011

Bilder i fokus, del 5


En gammal bild.
Nej, knappast så gammal - men en av de äldsta jag har i min dator. En bild som är från jullovet - 09. Kan räknas som gammal för den som har lite fantasi och vilja. Det var i alla fall en helt annan tid i mitt liv då. En annan era. Det var då jag levde Mitt I, innan Den Psykiska Tröttheten innan jag blev jag. Ungefär så. Så mycket har hänt sedan då varför en gammal bild inte alls behöver ha flera år på nacken för att vara historisk.
Vi var lyckliga då, det var vi.
Men vi är lyckliga och tillfreds nu. Det är skillnad.

15 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilken söt bild :) Jo, det kan hända massor på bara ett par månader för att det ska kännas som historia :)

Mollys Blog sa...

Vilka bedårande sötnosar! =) Kram!

Malin sa...

Det är viktig att vara tillfreds, utan det så är lyckan mer... orolig. Det känns på dina ord att du är på en annan plats nu mot då, att du är hemma i dig själv, underbart!
Kram

Znogge sa...

En underbar bild som känns fin inför framtiden!

Kram

Västgötskan sa...

Så kan det absolut vara. "Historia" har inte så mycket med tidsperspektiv att göra.

Ha en skön helg. :-)
Kram V

amacasa sa...

En jättefin bild!
Javisst kan det hända mycket som gör att en inte-så-gammal-bild känns väldigt avlägsen...

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Hej, tack för din kommentar hos mig :) Jag använder mig av just photoshop, kanske inte vad du ville höra ;)

Men jag vet att det finns lite olika gratisalternativ, t.ex. två ställen där man redigerar bilderna online, alltså man behöver inte installera något. http://www.picnik.com/ och http://pixlr.com/ finns säkert ännu fler men dessa är nog dom största.

Sen finns det ett typ Photoshop-light som heter paint.net men det kanske också är lite krångligt? Det är gratis och finns att ladda ner här: http://www.getpaint.net/

Sus sa...

Ja Ur kaos föds ordning...sägs det ju!
Skönt att du mår toppen nu!
Kraaam

Diana sa...

Söt bild! Kul att ha sparat minnena även i bildform.

mintekopp sa...

Vilken underbar bild!
Ja ibland kan det hända så mycket på kort tid att tidsperspektivet lixom känns lite skevt. Skönt att du mår bra nu och har hittat ditt jag. Oftast krävs det ju stora omvälvande saker i ens liv för att det ska bli så.

Kram på dig!

Henrik Olsson sa...

Även jag har små minnen på datorn över tider som flytt - och varje tid har inte precis varit rolig!

Mita sa...

Underbart med bilder man kan se tillbaks på. Man kommer också ihåg precis hur livet var då,fantastiskt eller hur?
Ditt liv nu verkar så harmoniskt nu som du skrev i ett tidigare inlägg.
Kram vännen!

Miss M sa...

Underbara sötnosar du har <3

p.s Tröjan är inhandlad på lager157. Finns webshop =)
KRAM

Min plats i solen sa...

Dina ord får mina ögon att tåras. De går rakt in i hjärtat. Framförallt eftersom jag har liknande erfarenheter. Ett före och ett efter. Och det viktigaste av allt, ett nu som är så mycket bättre än det som var. Det är i de svåra stunderna vi lär oss som mest om oss själva. Jag glädjs ed dig åt att du har funnit din plats och lycka nu.

Precis som du var jag tveksam till "Bridesmaids" innan. Som jag skrev brukar jag inte tycka om filmer i denna genre men jag blev positivt överraskad. För bortom skratten och slapsticks finns det ett djup i filmen och ett fokus på vänskap. Nu var inte maken med på biografen så jag vet inte med säkerhet, men jag tror nog att män kan få behållning av denna film också. Annars hade den nog aldrig fått så månag positiva recensioner. ;)

Ta hand om dig och ha en fin helg!

Kram Lotta

Marie-Louise sa...

Vilka sötnosar. och ja visst är det så en bild behöver inte vara så gammal för att kännas gammal. Kram