onsdag 3 augusti 2011

Bilder i fokus, del 4


Min hobby.
Min livsstil. Det blir nog lätt så, i alla fall för mig, att jag går in i en sak så starkt. Som det står att läsa i min profil finns en virkning ständigt nära till hands och det kan nog alla som känner mig skriva under på. När andra tar en cigarrett efter maten tar jag min virkning.
Samtidigt har jag inte bara min virkning.
Jag älskar att skriva också, men är just nu inte inne i något bra skrivflöde och det är viktigt för mig, den där rätta känslan. Annars blir skrivandet inte den där avkopplande stunden som föder ord utan i stället raka motsatsen. Det står också i min profil - om min dröm om att en dag bli författare. Någon dag. För den drömmen har jag haft sedan jag var fem år och jag hävdar ju att om man kan drömma det, kan man också göra- eller vara det.
Kaninerna är också lite av en hobby. Att vänta med spänning och se om det blir några ungar eller inte. Hobbyavel på liten nivå.
Ja, inte bara kaninerna utan djur... djur är också en hobby och efter hästar kan jag få lika stark längtan som jag får till havet. Jag bara måste...
Ja, när det handlar om hobby blir jag lätt lite nördig, men det är väl okej antar jag och precis som det ska vara. Annars är ju hobbyn ingen hobby om man inte med hull och hår snöar in i den.
Så det så.

2 kommentarer:

Henrik Olsson sa...

Jag drömmer också om att en dag bli en författare, men än så länge så dröjer den första boken :)

amacasa sa...

Hade aldrig kunnat gissa att virkning var din hobby :-)