måndag 29 augusti 2011

Bilder i fokus, del 12 (Lita på rosa).


Eftersom jag a l d r i g nånsin spiller var jag tvungen att fejkspilla lite rödvin på en kökshandduk. Bara för att! Och nu skulle man ju nästan kunna tro att jag är sponsrad av Vanish... och tja, det kanske jag är.
Eller jag kanske fick äran att som buzzador testa deras produkter.


Och nu gör jag i n g e t annat än att fejkspiller på kläderna och tvättar med Vanish. Och förbehandlar med Vanish. Och så där.
Det funkar.
Och är så bra komplement i en barnfamiljs tvättstuga att det faktiskt inte är riktigt klokt.
Det finns som pulver, som gel, som spray och som möbeltvätt. Jag är mest nyfiken på den. Jag s k a testa. Sen. Jag måste bara fejkspilla i min tevefåtölj först! Och i fortsättningen tvättas härmed underkläder och sängkläder i det däringa pulvret som tar bort 99,9% av alla bakterier.
Smuts väck.
Bilder i fokus - Min vardag. Jag gör inget annat än tvättar och litar på rosa.
Eller så.

7 kommentarer:

Åsa sa...

Men va! funkar det?
Två ggr har jag haft några märkliga liknande fettfläckar...när jag kört vanish så har det istället sett ut som torkat blod där fläckarna var...??
Jag törs inte använda den alls längre :)

Kramar Å

Znogge sa...

Det bästa jag har testat var ett turkiskt diskmedel. Vinfläcken försvann på två röda! Det skulle jag köpt med mig hem ;-)

Kram

Mia systeryster sa...

Japp, det funkar=D
Kram

Trillingnöten sa...

Jag älskar!!

amacasa sa...

Har aldrig testat... Kanske borde jag göra det?

kloppan sa...

ja vanish är bra om man tar på det direkt annars har det inte funkat för mig iaf
kram

Anonym sa...

Ha det inte på möbler! Jag använde det lite då och då på vår soffa. Efter en tid så blev det stora hål i tyget där jag använt medlet. Så en 5 år gammal soffa va bara att köra till tippen :( det sliter något enormt på tyget!