torsdag 21 juli 2011

Vill du gifta dig med mig (om sanningen ska fram)?


Masi planerar att bli kär i sin bästa kompis N och gifta sig med honom en onsdag. Det är så fint att man nästan smälter och vi mammor är inte sena att trolova våra barn med varandra Det här ska vi minsann påminna dem om en vacker dag. Redan nu vet vi ju att bättre svärson eller svärdotter kan man leta efter. De är ju för söta tillsammans.
Och nu när Masi är så säker på saken; ska bli kär och när N's flickvän än så länge bara är en fiktiv flicka (om än verklig i fantasin) som heter Shelly och som får åka pariserhjul, äta glass och få present i slutet av dagen... ja, då är väl saken biff. Grabben måste ju någon gång krossa Shellys hjärta nu när Masi spikat bröllopsdag.

Kläderna har hon också redan planerat, en vit klänning med volangkjol strödd med blå prickar söt som socker. Vilka skor hon ska ha till är också redan spickat (dock ej de prickiga) utan ett par blå, glittriga klackskor. För klackskor ska det naturligtvis vara jämt och hela tiden. Hittar hon inte sina leksaksklackskor, de blå glittriga, går hon till min garderob och lånar allt från mormorskängor till nätta sandaletter på hög klack. Ska det vara så ska det vara (fast jag hoppas ändå att de prickiga skorna ska hålla henne tillfreds ett tag framöver).

Jag har virkat och stärkt en brudkrona med florsocker, mest för skoj skull och för att ha som prydnad, kanske med ett ljus eller nån växt i eller så. Men Masi har andra planer med kronan. En onsdag...

Och i dag kommer N förbi.
Vi får se vad han säger.8 kommentarer:

Diana sa...

Hehe, det gäller att börja planera i tid! ;) Men hur är det med killen, är han med på det hela? Tjejbasiller brukar ju inte vara så populära... :)

carinasjolund sa...

Hon kommer att bli en riktig söt liten brud :) men att vänta några år är inte helt fel! :)
Kramen vännen♥

amacasa sa...

Naaaww... Vad gulligt!
Och brudkronan är verkligen fin - det kommer att bli ett vackert bröllop med prickar och glitter och allt :-)

Mollys Blog sa...

Så sött! Hon är helt bedårande och lyckligt lottad att ha en mamma som virkar så bra!:) Kram!

Mita sa...

Oh nejmen så fint och vilken vacker brudkrona. Man blir tårögd över den unga oförstörda kärleken och drömmarna. Tänk om livets vindlande vägar för dom tillsammans nån gång i framtiden,man vet aldrig.Sånt har hänt förr...
Kram på er...♥

Znogge sa...

Hon blir en helt underbar brud en gång så spara kronan. Man föremålet för hennes kärlek kommer nog att skifta några gånger ;-)

Kram

Henrik Olsson sa...

Det måste vara något som varje ung flicka gör: Att planera sitt eget bröllop långt i förväg :)

Sv: För vår del får det handla om regntäcke och regnponcho - alternativt att söka skydd där möjligheterna finns.

Annars måste vi gå oavsett väder och vind!

Sus sa...

Helt enkelt UNDERBART! :-D
Kraaam