onsdag 13 juli 2011

Och lilla fågeln flyger.


Titta vad sött vi hittade i dungen i går!
Ett pyttelitet fågelbo, så omsorgsfullt flätat av pälsen till min fasters kossor av rasen Highland cattle. De där giganterna ni vet med brun tjock päls och dunderhorn. Och av dem kan det bli något så sött som ett varmt litet bo för småfåglar. Vilka kontraster.

Nu ska jag provsmaka svartvinbärssaften vi kokade i dag och dyka ner i min varma morgonrock. Det var riktigt somrigt, soligt och gott tidigare i dag men nu är det kallt igen, liksom hela förmiddagen. Kontraster även där.

5 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Naturen är fantastisk!

Josefine, Blåeld sa...

Recycling i sin bästa form! : )

Kram!

Mollys Blog sa...

Men åh så sött och åh så gott! Kram!

Gun sa...

Vad gulligt, de kan de där små fåglarna.:)

Znogge sa...

Sådana kor finns i min nrhet. Tycker de är otroligt charmiga! Men så långt som till fågelbo hade jag inte tänkt...

Kram