söndag 17 juli 2011

Livsnjutare.Pics tagna av Skrutt, 8år.

Vi väntar besök från Uppsala.
Jag och Alvin tar en regnblöt promenad samtidigt som Kalle och Kajsa (eller i vart fall Kalle, Kajsa mest bara äter) motionerar vilt i sina hagar. Kalle har en förmåga att liksom sprätta, hoppa och sno sig själv runt i ett och samma glädjesprång och det är en fröjd att se honom njuta. Kajsa kan hon också, men om det nu är som jag misstänker och hoppas, att det bor små Knattar i hennes mage, är det nog förståndigt av henne att bara sprätt-hopp-sno sig själv lite då och då. Hon äter som sagt hellre. Eller vilar sig.
C städar och jag virkar.
Jag gnider fortfarande min onda mage.
Barnen bakar sockerkaka och nej, jag smakar inte ens lite lite av smeten trots att de erbjöd mig. Fler gånger till och med.
Så tar jag fram kycklingfiléer på tining. Och funderar över det där med kaffe. Om det ändå inte är dags snart. För dagens andra kaffedrink.

4 kommentarer:

Znogge sa...

Hög tid för den tycker jag! Här blir det lax med fetaost och creme fraiche. Inte så tokigt det heller...

Hoppas magen hämtar sig.

Kram

Sus sa...

Ja, jag minns dessa glädje-kanin-krumbukter :D det är i stil med simhoppsstjärnor.
Tänk vad magen måste fara illa av allt en annan stoppar i den...hmmm.
Hoppas du snart blir bra igen!!
Kraaaam

Mia systeryster sa...

Åh!! Ska ni få små kaninbebisar?=D

amacasa sa...

Vad gulligt med små kaninungar :-)