tisdag 26 juli 2011

Lägga varsamt i startgropen.
Egentligen är det dumt att så totalt ha snöat in på att virka bebisgrejer för alla frågar hela tiden glatt nyfiket om det är en fjärde på gång, men nej. Svar nej. Den enda som är gravid här hemma är Kajsa, rund och god om magen. Själv har jag bara ett sådant vansinnigt behov av att skapa smått och sött och jag tror baske mig att jag ska satsa på en liten randig solhatt härnäst. En som passar bodyn som är helt klar så snart jag skaffat tryckknappar till grenen (och sen finns den till försäljning).
Men jag har annat på gång också.
Jag fyller mitt huvud med sy-och stickprojekt och lägger dem liksom varsamt i startgropen. För nu har jag bestämt mig. Jag ska köra ut den enkla (?) och smarta vägen och inte göra som jag brukar; ta mig an ett alldeles för svårt projekt från start. För även om jag inte är novis i sammanhanget har vi ju den där otåligheten vi snackade om i går. Den som ska lära sig att tyglas.
Och ja, jag har räddat några fönster som ska slipas, kittas, målas och vårdas ömt. Men först... först ska jag börja virka den där solhatten.

11 kommentarer:

amacasa sa...

Du har verkligen många järn i elden samtidigt och hela tiden :-)

Znogge sa...

En sak i taget kan vara en bra variant. Någon gång i alla fall ;-)

Bara Jag sa...

Du verkar hålla full fart framåt!! Vilken skillnad mot för inte så länge sedan... Vad glad jag blir!! Kram!

Mita sa...

För många järn i elden kan vara på både gott och ont.Trivs man med det och mår bra,ja då är det väl ok. Men en del far ju runt superstressade och då kan det inte vara bra. Ibland funkar det bättre att göra klart ett projekt i taget.
Vilka fina saker du gör, nog skulle man kunna tro du går i väntans tider,
Kram på dig!

Diana sa...

Kan du inte virka kaninbodys? ;)

Sus sa...

Virka, sticka, sy och fönster...du ligger verkligen inte på latsidan!
Du skuttar på kreativitetssidan :-)
Härligt!
Kraaam

carinasjolund sa...

Vilken söt body du har virkat, för visst har du gjort den? :)
Kramen♥

Att vara någons fru sa...

Men vilka vackra saker du skapar!!!

Malin sa...

Du, kan inte du skicka över lite energi, bara lite...? Härligt att du stickar bäbissaker, det behöver man ju inte vara gravid för, dom är ju SÅ söta....
Kramar

Guo Guo sa...

guowenhao20150330toms outlet
polo ralph lauren outlet
ed hardy t-shirts
tiffany jewelry
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
abercrombie
longchamp outlet
air max 95
tiffany and co jewelry
timberland boots
air force 1 shoes
herve leger dresses
prada handbags
air jordan concord
salomon running shoes
oakley sunglasses wholesale
longchamp handbags
lebron 10,lebron 11,lebron 12
oakley sunglasses
fred perry shirts
coach outlet
tods outlet
abercrombie and fitch
ralph lauren outlet
mlb jerseys
ray ban sunglasses uk
marc jacobs outlet
soccer jerseys
kate spade uk
burberry handbags
toms shoes outlet online
michael kors handbags
adidas wings
louis vuitton outlet stores
timberland shoes
tods shoes
nba jerseys
lacoste polo shirts
ghd hair straighteners

方松腾 sa...

mulberry outlet online
mac makeup
replica handbags
ugg outlet
converse sneakers
canada goose coats
iphone cases
coach outlet store
hermes belt for men
ugg boots
cheap mlb jerseys
nhl jerseys wholesale
asics
cheap toms
michael kors outlet online
nike air max 2014
ferragamo shoes
michael kors handbags
hermes bags
moncler jackets