torsdag 14 juli 2011

Kalla fötter?

Till hösten.
Ett universitet nära mig.

Det är klart att jag måste få känna mig nervös då, eller hur?

Jag utmanar verkligen mig själv dessutom eftersom en av mina största fobier näst efter toaletter, kräldjur eller de med långa äckliga ben, såna som spindlar, flygfän och ja... ni vet, är NYA PLATSER. Och jag skämtade om det här tidigare; att när jag är färdig som student, jag menar riktigt, riktigt färdig med alla spännande lösa kurser och kompletteringar man kan göra, så har jag läst vid Sveriges alla högskolor och universitet. (Undrar hur många de är?) Jag är i alla fall en bit på väg med Högskolan i Skövde, Linnéuniveristetet, Högskolan i Borås, Högskolan i Kristianstad och Umeå universitet. Och i höst då, ja i höst - Göteborgs universitet och pedagogen. Det är inte klokt det här. Jag hade ju kunnat välja Högskolan i Borås även i höst, en bekant skola, en bekant plats... ändå denna utmaning.
Inte klokt som sagt.

10 kommentarer:

Bara Jag sa...

Gratulerar till studierna på Göteborgs universitet! Ja, jag har kollat antagningen och jag jublar lite försiktigt inombords för att suga på karramellen lite! Yesss...

KRAM!!

Mita sa...

Grattis,jag beundrar dig verkligen,och det brukar ju sägas att utmaningar är till för att antas. Lycka till nu,
Kram vännen!

Malin sa...

Oj vad spännande, grattis! Tycker det är underbart att du utmanar dig själv, hur ska vi annars utvecklas som människor om vi alltid bara gör sånt som känns tryggt, säkert? Tycker du är skittuff och är övertygad om att du kommer klara det med bravur!
Kram

Diana sa...

Är att på distans då eller det fungerar smidigt oavsett vilket ställe du väljer?

Znogge sa...

Grattis, grattis! Jag tror det blir alldeles utmärkt med Göteborg. Yngsta fröken kom in på sitt förstaval men hon väljer nog att arbeta ett år till.

Kram

Trillingnöten sa...

Åh vad roligt! Grattis! Kommer att bli alldeles fantastiskt :) DET är jag säker på. Jag har också pluggat på alla möjliga ställen. Växjö, Karlstad, Gotland, Gävle, Mälardalen, Uppsala, Mitthögskolan Umeå...You name it :) Detsmma nästan överallt tycker jag. Iof är ju häften distans, men i alla fall!

Husfrun sa...

Diana: Sonligt har jag läste på distans, men inte Skövde, Borås och Gbg - det har varit/kommer att bli vid campus.

Sus sa...

Grattis! Klart att du ska höja ribban med ännu fler utmaningar.
Det klarar du och så växer du ett stort snäpp också!

Kraaam

Sus sa...

Grattis! Klart att du ska höja ribban med ännu fler utmaningar.
Det klarar du och så växer du ett stort snäpp också!

Kraaam

Mia systeryster sa...

GRATTIS!! Det är bra med utmaningar och roligt med nya ställen=D
Kram