torsdag 28 juli 2011

Ännu en dröm.Familjen spelar krocket och för mig är det alldeles förträffligt skönt att bara sitta i solen och se på. Och njuta. När man tänker efter är jag nog snarare en kattmänniska än en hundmänniska (fast nu finns det ju inga allergivänliga katter) fast såklart allra helst en hästmänniska. Eller alla tre på samma gång. I vilket fall är det fasligt skönt där på det solvarma gräset. I lugn och ro.

Apropå inget särskilt...
Masi har bestämt att hon ska ha en cykel, en röd och nu har hon tydligen i tanken beställt en också för hon gör ideligen små lovar ut genom ytterdörren för att se om lastbilen som ska leverera kommit än. Det är inte bara jag som drömmer här hemma.

Nej, nu ska jag mota bort den där lätta migränen som lurar bakom vänstra ögat och svälja illamåendet som hör till. Jag har några gamla, slitna fönster att ta hand om.

7 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Hoppas migränen gav med sig och att du mår bättre nu.
Härligt med krocket, det var väldigt länge sedan som jag spelade det... Kram

Viktkamp sa...

Krocket var längesen, så roligt =) kram

Västgötskan sa...

Ja, krocket har jag inte spelat på många, många år. När jag var liten förstod inte alls syftet med spelet... Hi hi! Kanske därför jag inte saknar det så värst mycket heller? ;-D

Alicia sa...

Vilka underbara bilder och härliga dagar!

Hoppas att du mår bättre nu! :)

Mita sa...

Usch, hoppas inte migränen bröt ut.Inte kul att ha ont.
Krocket,oj,oj, jag får väl också säga att jag minns inte när jag spelade det.Jag kanske inte ens har gjort det,hihi...blandar nog ihop det md nåt annat..
Kram vännen!

Trillingnöten sa...

Vilken sötnos! Haha...drömmar är fantastiska. En dag kanske den där röda cykeln faktiskt står där utanför dörren. Det vet man aldrig!

amacasa sa...

Vilka långa krocketklubbor!
Härliga bilder :-)